Blanca Rastrojo El restaurant, situat al Passeig Marítim, 2 de Llançà, ofereix un menú amb 30 primers i 30 segons al preu de 15,90€.Ara fa 12 anys que el restaurant Llançà Port obria les seves portes per primera vegada de la mà de la Blanca Rastrojo. El Llançà Port va obrir amb una proposta pionera a la zona: només ofereix menú.

Una cuina mediterrània i molt casolana, feta amb productes de proximitat és la base dels 30 plats de primer i els 30 plats de segon que es troben al menú diari del Llançà Port. Un menú que va variant depenent de la temporada però que sempre manté un plat estrella i de renom al restaurant: la paella. Tanmateix, el menú té un producte comú a molts dels plats, el peix.

El menú, amb les seves 60 propostes, té un preu fix de 15,90€ tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana.

A més del menú diari, el restaurant també ofereix menús per a grups, adaptats a les seves necessitats. I entre àpats el Llançà Port té un servei de bar esplèndid, amb una gran varietat de tapes, des d’on gaudir de l’espai privilegiat que ocupa el restaurant, al costat del mar al Port de Llançà.

El restaurant disposa d’un ampli menjador interior, una terrassa i un espai polivalent amb un tancat que pot adaptar-se al clima. Tot plegat amb unes fantàstiques vistes al mar i amb una àmplia zona d’aparcament al costat.

El restaurant està obert tot l’any, no només a l’estiu. Segons la propietària Blanca Rastrojo, això respon a una necessitat de compromís de l’hostaleria per potenciar la desestacionalització del turisme, explica que “fer que el turisme es mantingui tot l’any, és cosa de tots, no només de les administracions” i afegeix que “ s’ha de buscar la qualitat del servei per assegurar que el turisme vingui i, el que és més important, torni”.

Reportatge de la Revista CRAE

Horario de Invierno

de Lunes a Domingo de 11:00 a 16:30h y de 18:30 a 22:30h

Horario verano

de Lunes a Domingo de 11:00 a 16:30h y de 18:30 a 23:30h

Vacaciones DEL 7 de enero AL 11 DE FEBRERO

Teléfono: 0034 689 953 803