Restaurant Llançà Port Amb més de trenta anys d'història el restaurant Llança Port, ofereix una cuina clarament mediterrània, però amb algunes pinzellades franceses que es deuen a la proximitat amb el país veí i l'afluència de públic francès al restaurant.A la carta del restaurant, com és un tret diferencial important dels restaurants de costa, s'hi poden trobar molts més plats de peix que de carn. Trenta plats de primer i trenta de segon, molts d'ells amb alguna influència francesa, es poden trobar al menú bàsic del restaurant que també inclou els postres amb un preu inferior als 15 euros; també es pot trobar el menú de tapes, per a aquelles persones que prefereixen tastar diferents plats.

Els pebrots farcits de peix i marisc, el rap amb allioli o la paella són algunes de les especialitats que tenen més èxit al Llançà Port, sempre amb peix fresc del dia i carns de primera qualitat. El restaurant, amb capacitat fins a 110 persones, té diferents sales a més de la sala principal i la terrassa, això el converteix en un lloc ideal per a la celebració de sopars o dinars familiars, d'amics o reunions d'empresa.

A més el restaurant prepara menús especials per a cada grup adaptant-se als gustos i necessitats de cadascú. El Llançà Port ha renovat tant el seu interior com l'exterior per tal d'oferir als seus clients un ambient més modern, lluminós i de molta tranquil·litat, donant especial protagonisme a la terrassa.

Aquest estiu es podrà gaudir de la cuina del Llançà Port cada dia, ja que durant els mesos de juliol i agost el restaurant no tanca cap dia. També, com es canvia la carta cada temporada, es podran descobrir les innovacions la resta de l'any gairebé cada dia ja que només es tanca els dijous.

Reportatge de la Revista CRAE

Horario de Invierno

de Lunes a Domingo de 11:00 a 16:30h y de 18:30 a 22:30h

Horario verano

de Lunes a Domingo de 11:00 a 16:30h y de 18:30 a 23:30h

Vacaciones DEL 7 de enero AL 11 DE FEBRERO

Teléfono: 0034 689 953 803