Restaurant Llançpa Port El restaurant Llanca Port de Llançà, reformat en el seu interior per dotar-lo de més modernitat i lluminositat, aposta per oferir una carta extensa basada sobretot en el peix i l’arròs i molt receptiva per als clients del país veí.

 

De la mà de Blanca Rastrojo, que es va fer càrrec de la direcció del restaurant l'any 2004 –la història de l’establiment arrenca ara fa tres dècades, Llanca Port de llançà, que ha reformat la seva decoració interior i exterior recentment –el passat mes de novembre, proposa als seus clients “una cuina molt mediterrània, amb pinzellades i influències de la francesa, ja que molta gent que ens visita prové d’aquest país veí”. De fet, el local va rebre un rentat de cara, guanyant en modernitat, lluminositat i creant un ambient, sobretot a la terrassa, de molta més tranquil·litat. El restaurant Llanca Port, que varia la seva carta de plats cada temporada, amb innovacions llamineres, té oberta la seva porta cada dia durant els mesos de juliol i agost, mentre que durant la resta de mesos baixa la persiana els dijous.

Restaurant Llanca Port situat en el passeig Marítim de Llançà, a pocs metres de la mar en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Girona, Alt Empordà,).

Llanca Port à Llançà prepara una cuina catalana i mediterrània tradicional de qualitat, amb productes naturals excel·lents i cuina de mercat on marisc fresc no hi pot faltar.

Port de Llançà està especialitzat en dinars i sopars per a grups, però també ofereix plats per a emportar a domicili càtering.

Recentment ha sofert una important remodelació i la seva actual decoració, moderna i desbordant de lluminositat confereix a l'espai un ambient familiar i agradable. A les instal·lacions excepcionals hi unim un tracte cordial i pròxim, servei professional i una cuidada gastronomia, podem afirmar que la Llanca Port de llancà és el lloc ideal per a qualsevol tipus de dinar o sopar, de negocis, de família, en parella, batejos, banquets, casar-se, aniversaris, festes, celebracions, comunions, casaments, noces, buscant el telèfon, situació o mapa del restaurant llanca port a llancà, Catalunya, Espanya Disposa de carta i diari preu menú tancat amb una gran varietat de plats a escollir.

Reportatge de Empresaris.info

Horaires d'Hiver

de Lundi à Dimanche de 11:00 à 16:30h et de 18:30 à 22:30h

Horaires d'Été

de Lundi à Dimanche de 11:00 à 16:30h et de 18:30 à 00:00

Vacances annuelles: DU 7 Janvier AU 11 FEVRIER

Téléphone: 0034 689 953 803